Tips perjalanan jauh diawal kehamilan. Ada siapa2 y sudi share tips?.. 🙂 Kandungan 12 minggu

Perjalanan dari KL ke Perlis..#firstmom #ingintahu #bantusharing

12 Balas

kalau tak ada masalah kesihatan, ok ja nk travel jauh2.. kalau risau, boleh tanya Dr yang check up kita tu dulu. Saya masa 3 bulan, naik bas ulang alik kelantan ke Perlis, masa 5 bulan drive ulang alik dari kel ke perak, 8 bulan travel kelantan ke Penang.. pastikan bawak buku pink dan apa2 yang buat kita selesa (bantal,makanan etc..)