Recommended air gula berperisa yg sedap pleasee

Perisa apa yg sedap and,sedap suhu bilik atau sejuk?? Hihi,first time nk cuba minum air gula berperisa..

18 Balas

Sya beli dekat farmasi perisa strawbery. Simpan dlm peti ais. Esk pagi2 mnum dkt kk xrsa mnis pekat dia tu. Lpas minum xpyh gerak mna2 sbb dia dkt2 ckup masa tu laa dia buat nk trmuntah. Standby minyak angin. Alhmdulillah sekli ja merasa 🙃

perisa mostly semua sedap,tapi yg penting kena betul2 sejuk.keluarkan n keep sejuk masa otw ke kk.saya balut botol tu supaya x kurang sejuk dia.sekali masuk jee walaupun sangkut gdm,atleast x muntah😂

kalau u jenis suka minum air sejuk, boleh try air gula yang sejuk. but if u jenis xsuka air sejuk, prefer minum air suam2 or panas better minum air gula suhu bilik

saya minum yg kk sediakan... perisa oren.. alhamdulillah dapat bertahan sampai ambik darah kali kedua.. balik rumah terus muntah kat rumah🤣

Perisa apple sedap sis. Rasa mcm minum twister apple je. Nak nak kalau minum sejuk. Saya minum lepastu rasa okay, takde muntah pun

sy minum yg kk perisa oren, suam. minum tak muntah langsung, tp lepas minum tu pening la sy baring je sambil tunggu 2jam tu

I minum di KPJ, perisa oren. Sejuk. Tapi for me, still tak sedap!! Hahahahahaha manis nak mampos! I just CANNOT!

Saya beli brand barikel tu kat pharmacy. Letak dalam peti. Time appt kk minum sejuk sejuk. Dappp 😬

perisa oren sedap sgt rsa mcm air gas fanta.. sy minun suhu bilik je tp ok tak muntah..

bg saya xda air gula yg sedap, semua sama je... tp at least klu sejuk tu tahan la sikit..

1mo ago

😅😅😅 mcm sy 1st minum air gula yg KK bg tu, suam2.. xsmpai seminit terus muntah.. lps tu nurse suruh beli kat farmasi luar.. 1st beli air oren.. simpan dlm peti bg sejuk, boleh la tahan 2 jam, blk umah mmg muntah kaw2, pedih ulu hati spnjg hari.. test yg kali ke2 minum perisa honey dew, 2 x 5 je mcm air oren tu bg saya.. tahan kt klinik pas blk umah muntah abes 🥴