Scan tak nampak

Period tak datang pada 28/7. Buat upt pda 28/6 line samar2. Buat pada 31hb double line . Terus pergi buat scan . Tapi tak nampak lagi . Betul ke macam tu? Risau sbb doc suruh datang lagi 3 minggu .. tapi ni kekdang sakit bahagian ari2

3 Balas

InshaAllah ada tu sis .. sbb masa sy anak first pun mcm tu dtg lagi 3minggu scan nampak kantung .. doa banyak2 ya sis. doakan sy juga dimudahkan urusan mengandung anak kedua 🤲 .

2y ago

InsyaAllah.. sebab risau ada cyst je.. sbb kekdang sakit dekat ari-ari.. sebab muntah ke apa takde . InsyaAllah semoga sis dipermudah untuk urusan mengandung . Amin

mmg la bru 1st delay period maknya bru 4w. rahim xnmpk apa lagi. kantung pon xde lagi. janin pon besar dot je. nnti repeat lgi 1month.

2y ago

Excited dan takut. Risau ada cyst. Sbb sakit bhagin ari- ari. InsyaAllah nanti nak buat scan lagi 3 minggu

It’s normal bb too small to be see 💕