risau lah.. normal ka period bila..

Period sy sudah masuk 22 hari dan masih belum ada penghujung.. kuantiti sikit2 sngt kluar tapi lama.. start awal smpai skrg bgtu la period yg bermula sedikit lepas tu mcm biasa tapi cuma 2 hari lepas tu bekurang,kurang,kurang sampai la skrg, sikit2 tapi lamanya bukan main... sy ni ibu menyusu kpd bayi 3 bulan..

3 Balas

Hai.. sy kembali lagi.. baru teringat app ni.. period sy sudah habis tepat masuk ke 29 hari.. masa tu 29hb mac.. betul tu mmg x normal kan . Sy ada tnya kwn sblm ni, dia pun ckp x normal. Tapi sy lupa bgtau d sini yg sy ada ambil suntikan perancang masa bulan 1.. tapi,skrg sy sudah stop.. agaknya yg period lama itu lah kesannya kan?

Tempoh period 15 hari sahaja, kalau lebih daripada kena pergi klinik takut ada masalah lain.

5y ago

☹ tak ter pegi klinik msa tu smpai la masuk 29 hari ,,bila stop saja makin lupa. Bila baby 4 bulan baru2 ni ada p klinik, ada ckp dgn nurse xnak ambil suntikan prncng lagi tapi xda pula bagitau masalah sblm tu🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ haihhh..

Period 22 hari tak normal rasanya

5y ago

Betul tu x normal😔