UPT samar

Period sejenis tak teratur. Hari ni buat UPT. Naik macam ni. Mohon doakan saya kawan2 🙏🏼

UPT  samar
19 Balas

doa kan sy juga..sy lewat period dah 20 hari.mnggu lepas cek samar..pg ni terang skit..tp ada kata mcm msih ve- btul ke.ttc 6 thun

3y ago

check lagi selepas 3 hri sis.. kalau positif.. line tu akan naik terang lagi.. :)

Semoga di permudahkan sis. Saya period tak teratur, harini delay 3day dari yg sepatutnya. Tapi cek masih one line

Saya period.. Jenis xteratur lps khwin... Hr ni genap 14hari lewat priod.. Tp cek upt.. Msh 1 line

klu nk try test pagi2 ngn morning urine. lagi terang. congrats!

Kalau sy tgk, ikutkn mcm positif ba tu.. Wahh tahniahh.. Mcm ada tu

moga semuanya baik2 shj, Aamiin... nmpk double line, tke cre sis...

Allahhuakhbar. Semoga yang kabur tu menjadi pekat, Aamiin 🤲🏻

sama macam saya naik doble line tapi still samar2 ..

semoga puan di kurniakan rezeki baby comel

semoga dipermudahkan urusan nya 🥰