Lewat haid 2bulan lebih.. test upt samar.. bahaya tak?

Last period 31/3/22 sampai sekarang tak period.. cek upt tadi naik line macam ni.. risau bahaya tak.. sebab memang jenis period tak teratur.,#firstbaby #bantusharing #seriusnanya

Lewat haid 2bulan lebih.. test upt samar.. bahaya tak?
10 Balas

saya pun samar. 2bulan tak period. kemarin terus cek KK. Alhamdulillah rezeki hamil. bnyk kali juga cek sndiri d rumah tpi semua kebanyakan negatif. baik terus cek laa pigi KK sis. hehehe

2y ago

ritu 1st scan 8w. nmpak kantung. jantung tak nmpak lagi. pastu temu janji 2minggu lagi utk scan. baru nmpak jntung. hehehe. pgi ja kkia. nnti diorng buat pengiraan kitaran haid. pastu terus scan. 🤭

prengnt to sis... upt samar Lau dlm camera mmng xnmpk terus.. ni sis punya dlm camera nmpk jelas sis... prengnt to tahniah sis jaga kandungan dan kesihatan elok2

kalau saya masa anak pertama mmg kabur2 mcm tu. tp kalau nak kepastian lg tnggu seminggu lg dan cek semula

Sebelum ni selama xperiod tu dh pernah test upt tak sis?

2y ago

Selalu test negatif.. start 11/6 cek upt samar2.. sampai la cek yg ini 13/6 terang sikit

Apa yang bahaya tu sis? 😅 Tahniah, anda hamil!

2y ago

Tq.. takot bahaya ada kesan apa2 tak sebab lewat sgt period delay.. sebelum ni cek asyik negatif je..

period xteratur jugak.. rse btul ade x hehe

2y ago

last period 28/4 ...sbb period xteratur bile lalu guardian je msty beli pregnancy test. xsgke smlm naik 2line tu yg was2 ade or x.. sy guna yg disclosure.. boleh pcye ke yg tu hehhehee

Ada simptom apa2 tak sis sebelum ni?

2y ago

Tak ada simptom cuma pelik selalu sebelum ni boleh mkn durian byk.. kali ni xleh byk dah nk muntah tu yg pelik😂

pregnant tu

pregnant

tahniah sis

2y ago

Tq