period tak teratur

period saya xteratur..48hari..ikot kiraan 48-14 =34 .. jadi 34 hari subur saya betul x ? ada yang suggest kan saya utk beli upt dlm 20pcs tapi saya xberapa pandai nak check hari subur saya.. Dan saya dah bersama hari ke 13,14,15 after period sbb saya takut 14hbulan tu pon hari subur saya..cam mana ye ??

2 Balas

upt cek pregnnt . opk cek subur sis . warna sama² terang adalah hari paling subur . da boleh bersama waktu tu . sy suggest kan kalau betul² tak pasti . n kalau larat . 2 hari skli or 3 hari skli bersama suami .jgn hari² nnti sperm yg dihasilkn tak berkualiti

5y ago

opk yg mana sis ?

Opk mcm ni sis..boleh beli kat shopee, murah je..

5y ago

then buat tiap hari la ye ?