merancang untuk hamil

Period saya tidak teratur sebulan haid datang 15hri dan saya xdpt agak berapa hari haid sy akan dtg semula pada haid seterusye. Kalau ikot kelander period sptut nya da dtg tp xdtg?

1 Balas

Tempoh darah haid 15 hari je sis, kalau lepas 15 hari dalam masa sebulan tu ada turun darah lagi better pergi check dekat klinik takut ada apa apa.

4y ago

Kalau period datang dua kali dalam masa 15 hari boleh kira haid lagi. Kalau lebih tu bukan darah haid dah. Maybe kena jumpa sakit puan.