Datang haid

Hi mommies, mahu tanya kalau lps bersalin normal & merancang sendiri. Berapa bulan bru dtg haid ya ? Baby breastfeeding.#firstbaby #ingintahu

2 Balas

Atas orang juga. Saya full bf tapi sebulan lepas kering nifas, terus period. Bagi saya lebih mudah nak rancang sendiri sebab tahu bila waktu subur kalau dah period.

ikut juga badan kita, sbb kkdg fully bf ni ada yg tak period mcm 6bln , sthun . tapi ada yg dtg juga mcm biasa.