Hamil 6 minggu

Period lewat seminggu..naik dabel line terang..sebenarnya bulan ni x buat opk langsung..berehat kononnya..tahun ni 2x gugur..kali ni hamil lngsung x rasa apa2..breast saja nyut2..agak2 buku pink tu boleh buat dah ka? #ingintahusaja

Hamil 6 minggu
8 Balas

Saya pun dah gugur 2x tahun nie sis. Baby kali nie buka buku 8w. Tapi pergi scan swasta dulu, tengok baby cukup 8w baru g buka buku pink kat KK. Alhamdullilah now 9w going strong

2y ago

Yaka..alhamdulillah..tahniah ya..jaga diri k..ada simptom2 apa x masa 8 minggu?

Terima kasih semua..saya baca komen pagi tadi terus ke kkia..test upt sah mengandung dan buat buku pink..🤗❤️

Nnti try pegi kk tanya bila boleh bukak sbb awk pernah gugur 2x kan. Biasanya diorang akan pantau awal.

2y ago

Alhamdulillah 🥰

Ada sejarah keguguran, bgtau je klinik nk buka buku pink awal. senang pantau dgn baik, InsyaAllah

2y ago

Sama2 kasih.. alhamdulillah.. tahniah.. jaga diri ye puan 💐

Tahniah...moga kami yg sdg berusaha juga ni akan mengikuti jejak puan...

2y ago

Alhamdulillah..syukur..jangan stress2 ya..jangan banyak fikir..inshaa allah dengan izin allah saya doakan puan ruzy hamil..amin

Klu pernah gugur..seelok2nya pegi bt buku awal..

2y ago

👍

bgtahu klinik ade sejarah keguguran

2y ago

Terima kasih ya. Saya pg kkia pg td buat buku pink

🤲🏻