Dah 2hari period lewat...sy br gugur 31.8.2019...teringin sangat nak pregnant lagi...harap-harap bulan ni dapat merasa pregnant lepas gugur bln lepas...mintak jasa baik semua doakn sy mengandung bulan ni...aminnn??

Period lewat 2 hari

Dah 2hari period lewat...sy br gugur 31.8.2019...teringin sangat nak pregnant lagi...harap-harap bulan ni dapat merasa pregnant lepas gugur bln lepas...mintak jasa baik semua doakn sy mengandung bulan ni...aminnn??
1 Balas

InshaAllah sis. Doa byk2 ye ? tp kalau belum ada rezeki, jgn down tau. InshaAllah Allah ade aturan yg terbaik utk kita. Sy pun baru lekat slps ttc 2 tahun

5y ago

Terima kasih sis...doakan utk sy ye