nak tau anggaran berapa minggu?

Period last dlm 3hari ja.14 NOV 2019. Bulan 10 xperiod langsung

nak tau anggaran berapa minggu?
1 Balas

14 nov hari 1st period yg terakhir ke? Lbih kurg 6 minggu dah tu.. Tp utk kepastian ble ke klinik scan.. Ada estimated week brp dah kandungan sis.. Tahniah, jaga diri ya

5y ago

Oh ok sis.Saya first pregnancy dulu scan masa 8 minggu camtu mmg nampak jantung baby,yg second lewat buku sikit,tapi gugur dlm 12 minggu.yang third buka buku awal around 9 minggu jgk la.yang baru ni x tetap lagi bila nak buka buku sebab suami cuti Ahad je.