nak kena tunggu berapa hari ??

dekat apps period tracker , dah bagi tau 6 days late period .. tapi saya check urine test still negative .. last period 10/9-14/9 .. nak tunggu berapa minggu lagi ye ?? tak pandai sangat bab kira hari ni🤣

5 Balas

Sis boleh repeat test guna first urine awal pagi. Kalau period regular, lewat 6 hari InshaAllah dah boleh dapat double line. Kalau still negatif, tunggu lagi seminggu kalau masih belum period sis repeat test lagi.

kalau period regular, lewat 6 hari patut dapat detect dah. tapi period awal/lewat seminggu tu benda normal, even untuk orang yang regular period. sis tunggu lagi seminggu. kalau period tak datang, sis test semula

period sblum nie regular x? gne upt brand ape?

12mo ago

regular , yg biasa dekat watson tapi tak ingat brand apa

tunggu lg 2 minggu

tunggu 2 minggu