Haid terakhir

Maksud first period ke atau haid kita yg last konpius .. Klo first period 4/10 last period 14/10 . Haid saya x teratur .

2 Balas

Hari first period yg paling latest. Kalau mcm awk cakap tu, kira 4/10 la start. Tapi Kalau period xteratur akan lari byk la kiraan pregnant compare dgn time scan....

Hari pertama haid kita yg terakhir. Kalau period tk teratur selalunya tk boleh nk follow kiraan dr period tu, sbb saya pun sama jugak.

2y ago

saya sejak vaksin bln 7 dan 8 , bln9 lewat 3 hari lps lps tu baru period byk keluar .. bln 10 ni kiran first period saya btl cuma hbs period lama sampai 14/10 .