Pregnant ke tak

Period I dlm 2 hari yg akan dtg....so saje je check keluar result mcm dlm gambar so ini pregnant ke tak

Pregnant ke tak
11 Balas

tahniah ..jaga diri puan .. nk kepastian tnggu 2 mnggu prgi scan swasta n arrange appoiment gan kk tuk bukak buku . buat masa skrg , amalkan asid folik n jgn buat kerja berat2 ..

pregnant tu awl lg,, tggu seminggu lg mesti tersng. thniah ❤️

tahniah sis.positif ni..jangan buat keja berat awal2 ni..jaga diri..

positive tu..thniah.mcm sya cek sbelum ni mcm tu jgk 😊

tahniah sis ..jaga diri jgn buat kerja berat2☺️

tahniah sis,, positif tu

pregnant sis..tahniah❤

Tahniah..take care.🥰

tahniah puan🤗

pregnant!