pregnant atau tidak

sejenis period tak regular, last period 24/1. bulan 2 tak dtg period. bulan 3 ni ada spotting sikit dlm 7 ke 8 hari. act takde simptom pregnant pun selain sy cepat penat since bulan puasa ni rasa mcm takde energy. jadi sy just buat upt and the result mcm dlm gmbar. rasa2 sy pregnant ke ? #pleasehelp #firstbaby

pregnant atau tidak
5 Balas

Saya regular period juga. Nk confirmed beli digital terus. Kalau pregnant tgu dalam 6 minggu baru check confirmation.

Clearblue yg ni kalau line nampak sekata baru boleh kata positif. Banyak yg naik line macam ni result negatif

Nampak mcm ada faint line. Cuba repeat balik test dgn upt lain. Buat awal pg, urine pertama

mcm positif tp baru lg. inshaAllah ada tu sis. baby dust 😊

mcm negative. try seminggu lagi ulang.