Pregnant Ke Tak Nieeeee???

Period dah lewat 6 hari?? Tiba² hari nie tak boleh bau ayam mentah pulak.. Dah check upt tapi negatif.. Ke saya check awal sangat ye???

10 Balas

Nak tanya sya 6hari lewat period, tapi pagi check upt mula2 cam negatif lepastu positif, dan pagi ni hari ke 7 ni kul 5 pagi tadi sya rasa sakit,pergi kencing tengok ada darah sya takut, sya tak tahu darah apa sebenarnya.. Time darah kuar tu perut sakit macam sengugut krem macam tu.kalau betul2 sya pregnant kiraan kandugan dah 5minggu kalau betul2 pregnant lah

4y ago

Pergi klinik utk pengesahan. Punca positif upt tu byk.. Nk dpt jawapn lgi bgus baik direct doc jee

check lg sekali next week. paling tepat test awal pg air kencing pertama hari baru. masa tu hormin hcg tinggi.

Klau dlm msa 2minggu tk dtg haid jga.. Bole lah buat upt

4y ago

Masih terlalu awal kot

Try cek upt next week. Mudah2an hav a good news

4y ago

Wc sis

Kdg hormon lps kawen tu sis..

insha Allah ade rezeki tuuu

4y ago

Amin mudah-mudahan..

Moga ada rezeki sis

4y ago

Aminnn.. Terima kasih sis😘

Cek upt next week

Moga ada rezeki

4y ago

Darah yang keluar tu macam mana sis?? Fresh blood ke??

Tggu lagi