Sy sdh 41hari lewat period..tp hnya 1 line saja..kabur line tu..

Adakah bkemungkinan bolh pregnant?? Cecair coklat pon ada juga kuar.

1 Balas

Banyak kali buat upt pun naik 1 line je ke? 41 hari kira dh lama, kalau sy, sy sarankan jumpa doktor minta scan nk tgk rahim. Boleh kata "sy nk tgk ada masalah ke sbb period delay lama sgt, buat upt 1 line je." Kemungkinan utk pregnant tu sentiasa ada, tp apa pun cuba check dgn doktor dulu ya.

3y ago

baik sis..nnti sy akn cek dgn doktor dulu..tp skrg sy ada keluar cecair warna pink juga sis