mengandung kli kedua

Period da lewat 25 day, saya cuba check pg ni tgok² double line. Ank saya bru 11 bulan saya da mengandung 9 week. X tau nk happy ke nk takut ? Sedih pon ada juga sbb yg first ni czer tkot ad ap² mslh dgn scar. Dan saya msih bf bby.Boleh x ibu² yg msih bf ank or ibu² czer yg mengandung jrk dekat sharekn pengalam ? Ada ap² mslh tak?

mengandung kli kedua
30 Balas

Releks sis.. Jgn susah hati..rezeki allah luas. Insan2 terpilih ja dpt peluang mcm sis. Allah x bg, kalau sis x mampu. So, layan ja... Ada hikmah disebalik apa yg terjadi. Berbanggalah.. Nnt mcm twins..membesar sama2. 😍