Pregnant GBS positive+ thalassemia trait

Assalammualaikum.. due date 26/10 tpi dh risau nk bersalin nnti... Ad masalh keputihan teruk, dh masuk antibiotic bnyk kali pon masih x kurang.. ad x ibu yg berpengalamn mslh mcm ni kt sini? Cadang nk beranak czer sbb risau bby risiko terteln keputihan.. tpi takut.. sbb bru ank first... Skng sejak masuk 8bulan, kerap nafas x cukup.. boleh bg sikit kata2 semngat x 🥺#pleasehelp #firstmom #ingintahu #firstbaby

1 Balas

waalaikumsalam.. smoga d mudahkan urusan bersalin ya sis.. inshaAllah smuanya akan baik2 saja. Sy pn ada mslh keputihan teruk. Tp detect candida ja bukan gbs. Da 3 kali da masuk pessary.. hanya berharap smuanya akan okay.. inshaAllah.. yg penting kita sbgai ibu kena berfikiran yg baik2 dan bykkan berdoa

2y ago

terima kasih.. semoga awk pon dipermudahkan urusan bersalin nnti yaa