beza ank first baru 1tahun 3bulan

Nak mintak pndapat akk2 yg brpgalaman..ank first czer ..lepas habis pntg mmg xambil prancang ,,priod pun x teratur 5 6 bulan bru kene,,so last priod 10/10..last week check double line?..so org kiri kanan ckp..bahaye sbb xlepas 2 or 3 year..tkot trbukak balik tmpat oprate..ade x akk2 yg czer prgnant jrak yg dekat..?

1 Balas

Saya anak 1st baru setahun 2 blan DH preggy. Skrg tengah berpantang anak 2nd 2bulan.si sulung ngam2 2 tahun.😂. Alhamdulilah.selamat bersalin normal walaupun czer xsampai 2 tahun.