mengandung kli kedua

Period da lewat 25 day, saya cuba check pg ni tgok² double line. Ank saya bru 11 bulan saya da mengandung 9 week. X tau nk happy ke nk takut ? Sedih pon ada juga sbb yg first ni czer tkot ad ap² mslh dgn scar. Dan saya msih bf bby.Boleh x ibu² yg msih bf ank or ibu² czer yg mengandung jrk dekat sharekn pengalam ? Ada ap² mslh tak?

mengandung kli kedua
30 Balas

Klu Blh merancang LA. Xkira normal ke czer. Xpenat ke mengandung je. Bru je rahim free and nk sembuh dh berisi lg. Tp klu kuat fizikal mental. Ready financial OK LA. Just go through.