mengandung kli kedua

Period da lewat 25 day, saya cuba check pg ni tgok² double line. Ank saya bru 11 bulan saya da mengandung 9 week. X tau nk happy ke nk takut ? Sedih pon ada juga sbb yg first ni czer tkot ad ap² mslh dgn scar. Dan saya msih bf bby.Boleh x ibu² yg msih bf ank or ibu² czer yg mengandung jrk dekat sharekn pengalam ? Ada ap² mslh tak?

mengandung kli kedua
30 Balas

tahniah... sama mcm saya... 1st baby lebih kurang baya baby awk... 1st czer.... 2nd alhamdulillah dapat bersalin normal. 1st bersalin di swasta, 2nd di hospital putrajaya. xde kena bebel pun.. tapi nurse kat situ bg semangat suruh normal. yg 2nd sy jaga makan supaya baby x terlalu besar. skrg dah pregnant no 5 due bulan may ni. yg 1st je czer... dari no 2 sampai 4 alhamdulillah semua normal... cuma pregnant yg 2nd ni awk jaga mkn.. in syaa Allah.. ada rezeki dapat bersalin normal... 😊