mengandung kli kedua

Period da lewat 25 day, saya cuba check pg ni tgok² double line. Ank saya bru 11 bulan saya da mengandung 9 week. X tau nk happy ke nk takut ? Sedih pon ada juga sbb yg first ni czer tkot ad ap² mslh dgn scar. Dan saya msih bf bby.Boleh x ibu² yg msih bf ank or ibu² czer yg mengandung jrk dekat sharekn pengalam ? Ada ap² mslh tak?

mengandung kli kedua
30 Balas

Rezeki sgt awal dpt 2nd anak..dpt kn nasihat doctor sis..makan semua kena jaga..sbb 1st aritu lalu tingkap kn..kena bebel dgn nurse nnt tahan kan ajelah telinga ye sis.. InshaAllah segalanya dipermudahkan oleh Allah..jg diri