kejutan!! tak sangka pregnant selepas 2 kali keguguran. anak sulung berusia 2 tahun 10 bulan.

period cycle saya untuk beberapa bulan ni day 30 keatas dan saya saje je buat test clearblue digital pada 2 jun. 2 hari sebelum jangka period jam 7.00 pm. sebelum test tibe2 berdebar teruk & masa nak tengok result dah cakap dalam hati “mesti NOT PREGNANT”! tapiii,,, surprise i’m pregnant! terus makin gugup habis semua jenis pregnancy test buat pada masa sama & double line sangat terang! ALHAMDULILLAH. keesokkan harinya buat lagi test alhamdulillah masih dapat result yang sama. sekarang pregnant 5 weeks 5 days. doakan saya dan kandungan sihat hingga melahirkan. aminnn

kejutan!! tak sangka pregnant selepas 2 kali keguguran. anak sulung berusia 2 tahun 10 bulan.
2 Balas

🤲🌻