Vaccine tak perlu tunggu 14 weeks ke?

Pergi check up kat kk, doctor suruh proceed je untuk second dose. Tak perlu tunggu 14 weeks. Haritu masa first dose tak tahu pregnant. Untuk second dose doctor kata tak perlu tunggu 14 weeks dah boleh proceed.

2 Balas

Saya cucuk booster pada 12 minggu, nurse kata dah boleh pergi tanya tunggu 14 minggu. Saya pergi lah. Alhamdulillah so far okay.

Saya pun macam sis dulu. Tapi saya jumpa dr, dr kata suh tunggu 14 minggu baru boleh cucuk. Better sis double confirm