Selepas melahirkan, adakah anda lebih teliti dengan perbelanjaan harian anda?
Voice your Opinion
Ya, saya lebih teliti dan berhemah
Tidak, saya agak boros

4260 respon

12 Balas

mesti la.. sblum dpt kerja pertama sy boros so bila dh ada income sndri sy create satu excel file utk expenses.. dr situ nampak belanja mana yg boleh hold dulu, compare harga brg yg sama dkt tempat berbeza, beli online atau walk in mana lg berbaloi.. sebulan sekali mmg kemaskini file tu

ya sy lebih teliti dan berhemah,dari dulu sampai sekrg,kalu beli brg mesti ade bajet xboleh lebih dari bajet,aden kedekut sikit😁

Teliti supaya perbelanjaan terkawal dan dahulukan yang keperluan yang penting. #TAPactiveusers #TAPsupermoms

Teliti kepada menbeli barangan buatan malaysia n berkhasiat utk ank2 n keluarga

ya..bajet utk kprluan wajib anak dulu..baru diikuti dgn lain2..

Kadang ada jugak terboros

Ya kena berjimat..

Ya #TAPsupermoms

ya