Pusar Rambut Pada Kepala Anak

Perasan tak dekat rambut anak akan ada pusar seperti gambar di bawah. Haa, cuba cek pusar anak anda ada berapa, kalau dua memang goodluck lah hehehe... Banyak akal anak Mommies ni!

Pusar Rambut Pada Kepala Anak
31 Balas

2 pusar.. mmg byk akal🤭dh 5 tahun umur dia skrng lg la mcm2 akal ea dia ada

ank no 1,2,3 semua 2 pusar..org kata nakal..tpi tu semua mitos ya ibuk2 hihi

Baby boy sy yg first nie pun ade 2 pusar 😬 ragam lain mcm ehhh 😂

baby girl sya ada dua pusar anak 1st masuk 8bulan Alhamdulillah🥰

anak pertama satu pusar yg kedua ne hmm banyak akal d buat nya..

anak 1st 2pusar, anak 2nd 1pusar . tp dua2 lasak teramat 😂

2 lelaki. 2 - 2 pusarnya 2 haaaaa hmmmpppp !!! 🤣🥲😆

anak sulung lelaki. ada 2 pusar. banyak akal juga 😂

dua² anak ada 3 pusar. 2 belakang, 1 depan. haha.

baby girl sya ada 2 pusar baru anak 1st 🥰