Tanda Pusar Rambut Anda

👀 Cuba check pusar rambut anak anda sekarang, Mommies! Haa, ada berapa?

Tanda Pusar Rambut Anda
48 Balas

3 pusar..1 kat dpn..2 kt blakang..org tegur ssh nk jumpe..biase 2 pusar je..tp alhamdullilah ank y baik..dgr kate..bile die rse mcm ade bt sy terase berulang2 mntk maaf

ank sya 2 pusar jgk..alhmdulillah mudah bljr sesuatu bnda..mudah dngr n ikt apa yg kita bgthu..org kta ank 2 pusar nie selalunya nakal..alhmdulillah ank sya x

ada 2 pusar. tpi kenapa ye dgn 2pusar.? setiap manusia kan dicipta dgn kelebihan masing². jgn la sama kan .. ohh klau 2pusar bla bla bla emm mentality

ada 2 pusar.. sebiji cam ayah dia, at depan bhagian dahi ngn tgh kepala .. bnyak akal cam bapaknye jgk

anak sy ada 3pusar..2 kt blkg, 1 kt dpn.. alhamdullillah anak sy mmg baik...dan ramai yg manja kn dia

2 pusar .. ank yg baik...dgr ckp ...wpun ramai ckp ssh la ank 2 pusar...bg sy ok je...

adik sy ade 2 pusar x nakal pon dia pling baik😂 org kata dua pusar budak bijak

baby girl saya 2 pusar..memang banyak akal dia..bijak dan manja sangat..😘

anak saya ada 2 pusar 😂patutla byk akalnya..🤭🤭🤭

anak first saya 2pusar.. yang baru ni 1pusar je.. hehehe