Bagaimana perasaan anda bila pertama kali tahu anda mengandung?

Voice your Opinion
Teruja sangat
Gementar tapi gembira
Terkejut betul
Sedikit takut

1285 respon

19 Balas

teruja sebab memang menunggu 🥹.. setelah tau hnya family dan kawan2 ja tau dan org opis.. 💕 sekarang tgh menunggu hari still menikmati..

Excited n macam xpercaya Allah bagi rezeki lagi. Suami pun happy. Alhamdulillah tunggu masa je ni hRap baby keluar mudah2 sihat2..

Alhamdulillah allah bgi rezeki awal lpas dua tiga bulan kawen.. syukur sgt.. suami pon excited juge

Gementar dan gembira. Tak nak gembira sangat. Steady dan senyap2 dulu

Wpun dah ada 4 org anak sblm ni, kali ni sedikit takut sbb umur dah melebihi 40😅

Anak first happy. Anak seterusnye da risau 😂😂😂😂😂

sedih dlm gembiraa... apa pon nk sorok dluu tknk siapa pon tahu

teruja

멘붕