Ingin tahu

Pepek rasa sakit tu tanda nak bersalin ke ? Sbb nak bgun pon mcm sakit gila 😂 dgn perut mengeras kadang2 Ke normal lagi baru 37 minggu . Sbb tak de keluar lendir , ke apa

10 Balas

Ad time rasa sakit tu blh than , ad time sakit tu dlm 15 mnit mcam tu . Skli mngeras .. nurse cakap sebb baby main area bawah jdi tekann d situ akn sakit , tapi klau kerap selang 30 mnit ke apa direct ke hosp walaupun xde trun air ketuban takut tanda y kita xperasan