Sy down sebab anak lahir 3.3kg. Td timbang berat 1bulan 3.01kg. Nyusu badan. Patut x stop & bg fm je

12 Balas

Hi sis masa anak no 3 sy lalui yg sama pastu tiap minggu kena pi timbang. Penyelesaian die, sis tambah susu badan kerap susu baby kalau baby tido sis bgnkan die utk minum susu. Tp nurse ada cakap boleh campur susu fm. Sy ada campur susu fm brand similac NB tu. Alhamdulilah mmg badan naik. Lps tu sy stop teruskan bf.