First raya dengan baby

Pening da nak cari mana baju raya baby..korang suggest la nk cari mana baju bby lawa2 dan mesrah poket.

7 Balas

kalo la , Saya beli yang ni je size newborn punya baju raya baby ( baju kurung perplum ) dalam shopee ni ada lg byk choice pilihan nak baju raya apa selain baju kurung . as simple nak cantik biasa byk org pakai deme bagi gown baby kembang je cari size newborn sebab 0-6 newborn . & 6 months ke 12 months tu utk baby besar cepat yg nak dekat setahun. nak bagi pakai pun utk bergambar je dan beraya jap jap2 je jalan sana sini. pastu balik tukar bju kalo takut panas. and kalo awak takot baju baby panas cari la rompers raya yg di jahit jadi baju kurung kain pun ok sedap tak panas cerr tengok komen dalam shopee banyak pilihan tau. kebaya memang la lawa ingat nak bagi pakai kebaya juga tpi bila pikir balik mak nya takmao kebaya tak maching ngan baby. so baju kurung rompers ke jadi la utk raya tahunni. bju bby ikut tema pun bolh tgok ada warna match.

1mo ago

Nila baju raya nak beli tu cantik lawa sangat , amik gmbor pun cun. boleh sedondon ngan anak sebab warna nak dekat tema hitam kain gelap mcm satin. just utk bergambo n beraya je utk tahun2024 ,raya puasa ni Yang ok senang cari baju tuk mak nya pulak 😁 kain seakan sama satin n yg penting not kebaya.

1mo ago

Ni cari bju baby girl raya macam ni kt shopee size newborn 0 month -6 month.

Kami pernah beraya dgn anak usia tak sampai sebulan. Saya tempah bedung dan topi anak warna sama dgn baju raya kami. Just untuk ambil gambar. Baju baby pakai yg selesa utk baby je.

same la..sy baby boy skrg umo 5bulan.. beli kt shopee je rompers cotton lembut tp beli saiz besar sikit sb tkot raya nanti xmuat sb jumaat nie dh start boleh makan..🤭

baju anak sy prefer cari depan mata tengok pegang sendiri kainnya macam mana. if dah tahu kain dia ok dgn anak baru onz beli online pun

try tgok kt shopee

shopee..