BAJU BABY MURAH..

siapa tahu mana nak cari baju baby atau barang2 baby murah time2 pkp ni.. sy stay shah alam..

22 Balas

Aeon shah alam bukak je sis bahagian atas brg baby tu. Cuma kita kena bgtau staff brg apa yg kita nak, sebab dorg yg akan assist kita. Sy baru pergi 2 hari lps beli brg, okay je.

Saya 99% beli shopee online ..alhamdulillah barang saya dan baby sampai dalam keadaan yg baik ..semua skali bajet RM 600 barang baby dan mummy nya skali😄

4y ago

Okayy sis

sy beli di online shopee sja sis....alhamdulillah semua dh complete n smpai...tp kna byak brsabar sbb time skrg ni postage mmg akan lmbat.

Saya beli kat shoppe jee , due date bulan 7 . Tapi kena beli awal sebab tak tahu PKP sampai bila .

4y ago

Saya jangkaan 15/07/2020 , beli lah sikit sikit ikut kemampuan . Saya beli baju seluar baby lengan pendek 4 pasang , panjang 4 pasang , rompers 4 , baju pendek seluar panjang 4 , pamper newborn , barut baby 8helai , kain bedung / blanket baby 4 helai .

Sy pn dok cri bju bby gak bru je bli nursing bra utk sndri stok smpai lmbt klu time pkp no..jenuh tgu..

4y ago

Y sy bli ni xtau la saiz 40 slalu paki sblum blik set sluar pe dpt free bra tp syg kcil sgt..hrap muat la dada ni mmg dada besar..skrg pkai y besi pnya skit kt perut

Saya ada stroller scr6 nk preloved.. guna x smpai 3 bulan.. tilam baby clevamama clevasleep pod..

sy beli kat shopee je..senang xyah kuar dh, nak apa semua ada dlm shopee 😁😁

4y ago

tu lah..tp rambang mata bila tngok bnyk2 mcm tu

bli je kt shopee.. sya smua bli shopee dgn pampers2 skali 😆😆

Sy bli kt shopee..smua dh complete..3ari brg dh sampai.. 😊

4y ago

Wc..slmt shopping sis.. 😘😁

online ajo shopee,lazada atau mn2 online barangn bby