Baju babyyy

Guys hai nak tanya, korang beli baju baby kat mana ya selalu? Td ad la pi cuci mata kat Manjaku alahai comel² tp harga pun comel..mana ea nak cari yg harga okay n baju pun okay? Shopee or online okay ke? #seriusnanya #firstmom

3 Balas

saya beli semua online je awak, senang. lagipun boleh bandingkan harga sama.

2y ago

sis selalu beli kat shopee ke.? atau kat tele..ad jg survey²..yg mana okay share link sis kalau sudi😁sbb nak beli kat online kena tanya org yg dh beli hehe..takut kain kasar ke apa

Dkt aeon banyak baju mampu milik pastu design pun lawa .

2y ago

waa kat mana dalam aeon market tu ke..

Tiktok shop murah... 😉