Loya nak muntah

Penghujung menunggu kelahiran yang ke-3 n asyik loya nak muntah. Serba serbi loya mcm trimester 1 dulu. Nak makan sgt pun tak boleh sb akan muntah kembali

1 Balas

Biasalhh sy pow ngndung ank ke 3 pow mbuk truk tp sy kuatkn diri mkn je sikit2 bg tenaga.. Byk mkn asam2... Too rutin hrian sy tp sy mbuk xlme...

5y ago

makan vitamin yg klinik bg tu je la. balance makan buah je la. nak makan yg lain xboleh. asam pun xley makan. pelik betul pregnant kali n.