Destinasi Pilihan Anda Untuk Bercuti

Hello semua! Sudah ada perancangan untuk bercuti pada tahun ini? ? Haa, mana satu pilihan destinasi yang anda ingin pergi jika diberi rezeki lebih untuk bercuti bersama keluarga??? Kongsikan dengan kami destinasi percutian anda dengan kami di ruangan komen, OK!

Destinasi Pilihan Anda Untuk Bercuti
122 Balas

A belom lagi sampai...y laen pnh pergi dah..tapi..kne berjaga2 la..tunggu convid btul2 dan pulih...insyallah...semua mom2 boleh la pergi bcuti dengan senang yer..😍😘

Cameron.. Pregnant kali ni tringin pegi cameron.. Wlaupon dah byk kali pegi sana😄.. Harap dpt la pegi sblm bersalin..

semua kt atas dh pernah pergi tapi kalau ada rezeki lebih nk pergi Kundasang, Sabah...♥️

Teringin nak ke langkawi Dari belom kahwin smpai dah kawen Tpi dpat somi x suka jalan jauh..

A dan C C tu dok ulang pergi banyak kali pun, tak jemu2. Suka udara sejuk 🤭💕

nak pergi semua tapi kita tunggu dulu buat masa ni masih ambil langkah berjaga2

Cameron highland belum pegi lagi..langkawi dah gi dah bln 2 hari tu..

melaka je belum smpai lagi.. terasa jugak nak lihat negeri sana😅

Semua dah sampai, tapi mood sekarang teringin nak g pulau 😙

D E C insyaAllah after baby pop out and dah boleh fly jauh🥰