Tebus Poin & MENANG!

Hi pengguna kesayangan! Harini kami akan membuat ganjaran ISTIMEWA di ruangan Ganjaran aplikasi. Pemenang akan menerima Mainan Gantung Bayi? Di sini kami akan menerangkan langkah yang perlu di lakukan oleh anda: 1️⃣ Pergi ke bahagian Ganjaran 2️⃣ Pilih ‘Cabutan Bertuah’ 3️⃣ Tebus! • Setiap 50 poin, ia dikira sebagai 1 penyertaan. • Lagi banyak anda tebus, lebih cerah peluang anda untuk menang. • Pemenang akan dipilih secara rawak. Cabutan Bertuah akan berlangsung SEMINGGU bermula pada malam ini pukul 9pm dan berlangsung sehingga 10am, 27 Mac 2020 (Jumaat).

Tebus Poin & MENANG!
34 Balas

Alhamdulillah Done ... Semoga ada rezeki saya untuk baby first bulan puasa ni ... IN SHAA ALLAH ..... Aamminn