Tebus Poin & Menang Tikar Mainan Bayi!

Hi pengguna kesayangan! Harini kami akan membuat ganjaran ISTIMEWA di ruangan Ganjaran aplikasi. Ganjaran ini berupa ‘Cabutan Bertuah’. Pemenang akan menerima 1 Set Tikar Mainan Bayi ? Di sini kami akan menerangkan langkah yang perlu di lakukan oleh anda: 1️⃣ Pergi ke bahagian Ganjaran 2️⃣ Pilih ‘Cabutan Bertuah’ 3️⃣ Tebus! • Setiap 25 poin, ia dikira sebagai 1 penyertaan. • Lagi banyak anda tebus, lebih cerah peluang anda untuk menang. • Pemenang akan dipilih secara rawak. Cabutan Bertuah akan bermula pada pukul 5pm dan berlangsung sehingga 9am, 5 Mac 2020 (Khamis).

Tebus Poin & Menang Tikar Mainan Bayi!
104 Balas

Kenapa saya tak boleh tebus...asyik2 suruh kemas kini..sedangkan saya mmg dah kemaskini profile..tapi kenapa still tak boleh tebus?

4y ago

😅geram je..kita nak tebus jugak

Sy x boleh nak redeem la.. Byk kali kluar mcm ni.. Then sy dah update pon masih lagi kluar mcm ni 😭😭

4y ago

Poskod tu pon dah update

Dah tebus,, harap2 laa ada rezeki utk anak bakal lahir dlm kandungan saya niy...insyaallah...amin2x

done. kalau dapat bestnya takde la anak bosan. kat rumah takde mainan apa pun kat dia. hehe

Done banyak kali tebus. Harap2 ada la rezeki qayyum dpt tikar mainan. Huhu 😍

tebus 4x. xtahu menang ke tak. kalo kita tgk kt email dr tap htr, tap htr apa.

Tq nnti try. Sebab hari tu sye nk tebus gune point untuk pegaga tu takleh.

In shaa Allah, smoga ad rezeki utk baby sy dn utk smua baby2 yg lain😊

Tak bole tebus la.. Asik ckp kms kini profile je.. Sdgkn dah... Mcm mna yer...

4y ago

Dh try kluar n try tebus.. Ok mnjd...

Harap saya bertuah untuk menang tikar ini untuk baby saya.😊😊😄