Tebus Poin & Menang Tikar Mainan Bayi!

Hi pengguna kesayangan! Harini kami akan membuat ganjaran ISTIMEWA di ruangan Ganjaran aplikasi. Ganjaran ini berupa ‘Cabutan Bertuah’. Pemenang akan menerima 1 Set Tikar Mainan Bayi ? Di sini kami akan menerangkan langkah yang perlu di lakukan oleh anda: 1️⃣ Pergi ke bahagian Ganjaran 2️⃣ Pilih ‘Cabutan Bertuah’ 3️⃣ Tebus! • Setiap 25 poin, ia dikira sebagai 1 penyertaan. • Lagi banyak anda tebus, lebih cerah peluang anda untuk menang. • Pemenang akan dipilih secara rawak. Cabutan Bertuah akan bermula pada pukul 5pm dan berlangsung sehingga 9am, 5 Mac 2020 (Khamis).

Tebus Poin & Menang Tikar Mainan Bayi!
104 Balas

done. kalau dapat bestnya takde la anak bosan. kat rumah takde mainan apa pun kat dia. hehe