Tebus Poin & Menang Tikar Mainan Bayi!

Hi pengguna kesayangan! Harini kami akan membuat ganjaran ISTIMEWA di ruangan Ganjaran aplikasi. Ganjaran ini berupa ‘Cabutan Bertuah’. Pemenang akan menerima 1 Set Tikar Mainan Bayi ? Di sini kami akan menerangkan langkah yang perlu di lakukan oleh anda: 1️⃣ Pergi ke bahagian Ganjaran 2️⃣ Pilih ‘Cabutan Bertuah’ 3️⃣ Tebus! • Setiap 25 poin, ia dikira sebagai 1 penyertaan. • Lagi banyak anda tebus, lebih cerah peluang anda untuk menang. • Pemenang akan dipilih secara rawak. Cabutan Bertuah akan bermula pada pukul 5pm dan berlangsung sehingga 9am, 5 Mac 2020 (Khamis).

Tebus Poin & Menang Tikar Mainan Bayi!
104 Balas

Done..mudhn ada rezeki tuk anak yg bakal lahir bulan Mei nanti..Aamiin

Xboleh nk tebus.. suruh kemaskini.. dh kemaskini pon still xboleh..

Sekali sehari je ke boleh redeem? Tadi nak redeem 2 kali, tak boleh dah

4y ago

Hi, anda boleh tebus lebih satu kali. Mungkin masalah teknikal. Sila refresh dan tebus kembali.

Sempat tebus 2 kali je. Pastu dah hilang. Belum pukul 9 dah x de

xpenah dpt lg hafiah cabutan bertuah.. hrp2 sgt b'tuah kali ni..

Done...😍😍😍😍😍😍😍😍😵

Done ✔ Semoga ada rezeki buat baby Firas 😍 Aamin Yra

Done tebus. Harap ada rezeki utk bakal baby sy nanti🌹

Done semoga ada rezki untuk bby bakal lahir buln nii..

Semoga Ada rezeki bby....aaminn.. ❤️❤️❤️