Stretchmark

Pengalaman2 ibu2 kat sini minggu ke berapa stretchmark baru muncul? Ke ada yang tak pernah ada stretchmark? Soalan saya ni untuk pregnancy anak sulung hehe

30 Balas

Masa anak sulong sampai no 3 ada stretchmark,la ni pregnt anak no 4,xde pulak..kulit bersih je

Sy xde strerchmark masa ank 1st...ank lps2 tu br ada..tp bkn kat perut..kat peha tp sikit je...

Saya pon tak pernah ada strechmark dari anak pertama.Orang kata kalau gatal jangan garu..

Saya akhir 7 bulan baru ade. Sy pon anak sulung. Maybe perut kecik tu yg lambat.

Tak pernah ada. Sy baca stretchmarks ni act ikut genetic samada ada atau tak.

Line dari bawah sampai atas je. Takde stretchmark. Kalau gatal jangan garu.

saya xde stretchmark di perut. mungkin perut kecil masa pregnant dulu..

Sy skrg 27weeks takde lagi. Tapi dekat punggung dh start nampak

Saya start muncul strecthmark masa 15minggu..

saya strechmark teruk sangat. 😭