Jantina baby

Pengalaman mmy semua, berapa mggu dah dpt tawu jantina baby ? Share plss

27 Balas

sy buat NICC (also known as NIPT) masa 10w. NICC ni genetic screening test that determine the genetic health risks of pregnancy such as Down syndrome or other common chromosomal abnormalities, n boleh tau gender baby sekali with 99% accuracy.

2y ago

sy buat kt kpj ampang puteri. dlm rm1.3k xsilap.

sya 1st p buat detail scan terus . 28w . alhmdulilaaa terus tunjuk gender . #bbyboy🙈😇. skrg dh 37w5d. doa kan sya mudah bersalin tampa ada koyakan ya sis ..n baby sihat

18 weeks. tp klau baby kepit biasanyq girl. 22w scan balik. mmg betul girl. klau xyakin lg blh prgi hospital buat detail scan. sy 3 kali scan dr ckp girl.

Masa anak first dulu girl 24w baru betul2 nampak. Sebelum2 tu baby kepit. Yang kali ni boy 16w dah nampak pistol 😃

2y ago

Nampak gaya saya pon macam ni. Selama ni kepit manjang

Baby boy sng nmpk.. 16 mggu dh blh nmpk klu boy.. klu girl susah skit.. sarankn 20 mggu ke atas scan gnder..

untuk first baby saya dapat tau usia kandungan dah 30w keatas .. second baby ni , inshaallah 28w nanti ..

Mostly week 20 dah boleh tahu tapi tengok klinik ada yg 20-25 week baru boleh buat

kalau saya dpt tahu time buat d.scan.. xsilap 22 ke 23 weeks lupa da..🥰

sy smpi skrg dh 31mggu msh xtahu lagi gender baby, scan je baby kepit kaki...

2y ago

masa ank first doktor ingat baby boy sbb tk blh sentuh perut.. baby dlm tu tendang kuat sgt. scan baby kepit rupa nya baby girl perangai mcm boy 🤣🤣🤣

anak sy 3 org.. semua nak masuk 4 bulan dah nmpk jantina...