Nk tahu jantina baby

Siapa pernah scan jantina baby..scan2 ppuan kluar2 dpt lelaki..🤔🤔..kalau ade pengalaman share lah sikit..sy baru first time pragnant🥲

1 Balas

sayaaa... first scaan nampak laki. dr ckap x nak gtau sebab anak sy yg first pun laki takut sy kecewa..tapi sy da nampak dalam scan tu macam laki dan dr pun mengiyakan..so sy okay je kalau laki pun . scan kali kedua .dr cakap pmpuan. scan kali ketiga laki pulak.. so sy mmg prepare anak yg keluar ni laki.. sekli bila da keluar . gegirl la pulak..sian dia x der baju ..pakai baju abg je sbab mak dia x prepare 🤣