tak sabar nak tahu jantina baby. hampa minggu ke berapa dah dapat tahu jantina?,😍😍 share sikit

14 Balas

19w buat detail scan doc kata mcm perempuan . 22w g kk pun doc kta mcm perempuan . doa kn baby sy baik2 je ya lepas buat detail scan tu mcm ada soft marker yg samar2 . semoga soft marker tu akan ilang utk next check up . aamiin3 in shaa Allah😊

baby sya tak bagi tgk dah buat detail scan pun baby tak bagi tgk nak suprise kali😊

Minggu ke 25 baru buat details scan and dpt tau gender sekali 😍

Baby first masa 4bulan lebih. Baby second 21weeks.

19 minggu buat detiel scan dh thu jantina

20w during detail scan

31weeks baru tahu😅

18 weeks 😗

26 weeks

19week