pengalaman anak pertama

Pengalaman anak pertama memang kita tak tahu ppew psal appointment di berikan..tapi 2 hari lpas saya pergi check up nurse marah2 dkat saya ckap knpa tak puasa..tahu tak hari niy kena minum air gula..saya cakap lah mna saya tahu niy anak first saya..mna saya tahu psal appointment selanjut nya..nurse yng follow up saya cuma ckap dtang balik seminggu..tak bagi tahu psal kena puasa bagai..sakit hati plak kita..kdang2 nurse niy saja nk kenakan kita..nk kita naik angin..ingat kita niy tak ada kerja lain selain appointment check up..

1 Balas

Takpa sis. Kita belajar slow slow.

5y ago

At least sis bagi tahu..pepagi dtang kk trus marah2..ingat kita niy apa..??