Pernahkah anda alami pendarahan ketika hamil?
Voice your Opinion
Ya, (komen trimester ke berapa)
Tak pernah

2989 respon

125 Balas

1 trimester. start spotting masuk 6 minggu pregnant. sekarang tengah risau sangat sbb bila scan nampak kantung, heartbeat x nampak lagi. semoga ad berita baik ya Allah. aminn

trimster pertamq.. ingt mula2 keputihan sbb warna coklat.. x prnh kena sblm ni.. lg2 xde bau.. google punya google last2 tnda2 mengandung..hehe

ya first trimester dalam 5 minggu them trimester ke 2 dalam 5 bulan. alhamdulilah my daughter still alive. now she is 1 years old

Pernah.. Trimester pertama.. Sebulan lebih jugak.. Alhamdulillah baby dah keluar dgn selamat.. Sekarang dah setahun lebih..

trimester ke 2 lepas brsama dgn suami pegi tndas kluar drah. pergi klinik semua okey alhamdulillah ☺️

penah bru 3mggu kuaq darah.... skrng dah dekat 7 mggu.. 24hb ni jumpo doktor... scan tgk..

pernah..trimester prtma..2,3kli..ingtkn kputihan yg truk sngt..bila tgk blik ade wrna coklat mcm drah

33weeks. Pendarahan pada serviks, Nasib tak melibatkan rahim atau baby 😂

Time tu sya banyak berjalan beli brg keperluan kandungan sya masa tu bru msuk 4bln

26 weeks. 2 hari bleeding, lpas tu kering. Bahaya x ya? Sy xrujuk Dr pn