Salam semua . Nak tnya ? Anak sy dh nak masok 1thn 3bln . Tp still x pndai jalan lg.. normal ke ?

4 Balas

Sama anak saya pun nak masuk setahun 3 bulan masih belum jalan. Jalan sambil pegang benda atau pegang dinding boleh la. Bila lepas tangan terus duduk. Dr kata bagi masa sampai setahun 4 bulan. Kalau tak jalan lagi taktau lah apa dr akan buat. Risau juga dah ni 😂 kakak dia dulu 11 bulan laju dah jalan.

6mo ago

saya pon dok risau gak . sama mcm anak sy gak la tu kalau pegang sesuatu boleh . kalau lepas terus dudul