Misi Pencarian #bayiTAPoktober bermula!

Pencarian #bayiTAPoktober kini sudah bermula mommies yeay! Ibu hanya perlu memuat naik gambar si comel kesayangan anda di Photobooth dengan menggunakan Pelekat/Bingkai istimewa edisi Oktober dengan hashtag #bayiTAPoktober sebanyak mungkin sepanjang bulan ini! *Nota : Pelekat/Bingkai istimewa edisi Oktober akan tersedia pada hujung minggu pertama bulan Oktober pada bahagian Pelekat/Bingkai muka halaman terakhir .

Misi Pencarian #bayiTAPoktober bermula!
25 Balas

dah upload ke bingkai?

4y ago

dah mommy. Cuba tengok di bahagian photobooth. Ramai dah gunakan bingkai tu😘