Misi Pencarian #bayiTAPoktober bermula!

Pencarian #bayiTAPoktober kini sudah bermula mommies yeay! Ibu hanya perlu memuat naik gambar si comel kesayangan anda di Photobooth dengan menggunakan Pelekat/Bingkai istimewa edisi Oktober dengan hashtag #bayiTAPoktober sebanyak mungkin sepanjang bulan ini! *Nota : Pelekat/Bingkai istimewa edisi Oktober akan tersedia pada hujung minggu pertama bulan Oktober pada bahagian Pelekat/Bingkai muka halaman terakhir .

Misi Pencarian #bayiTAPoktober bermula!
25 Balas

wow...bestnyerr ada lg bln oct... min bln sept lpas sapa pmenang?

3y ago

ooo.. x tau plak..

xjumpa bingkai pon? last skali bingkai gambar haloween ada la..😀

3y ago

xjumpa juga la😭😭😭😭😭😭😭..dh bnyk kali scroll...

smga ada rezeki..baby sya..😍😍

Hi mana saya nak dapatkan bingkai ini ya

3y ago

ada di bahagian bingkai cari bahagian bawah sekali 😘

min, maximum umur berapa boleh join ni?

3y ago

Haiiii maaf lambat balas ya mommy. Yang penting sebelum anak tu akil baligh😆

dah ade ke bayi tap Oktober

anak dh 2 thun boleh ke min😂

4y ago

😂😂 ok min

bila tarikh tutup nii?

dah upload ke bingkai?

3y ago

dah mommy. Cuba tengok di bahagian photobooth. Ramai dah gunakan bingkai tu😘

tak jumpe pun bingkai😢

3y ago

alaaaaaa adaaaa dekat bawah sekali